Over Vet

Vet gaat verder dan montageover ons

VET is als familiebedrijf groot geworden met het monteren en verrijden van stellingen. Van daaruit zijn we uitgegroeid tot manusjes-van-alles op dit gebied. Vandaag de dag kunnen we, met al onze kennis en ervaring, trots stellen dat geen klus ons vreemd is. ‘Aanpakken’ is ons motto. En dit met slechts één doel: een oplossing aanreiken voor alle problemen op uw werkvloer. Zo verzorgen wij kleine aanpassingen aan uw stellinginstallatie, maar denken we ook mee over de complete herinrichting van uw bedrijf.

Ook bij de uitvoering staat u als klant centraal. Logisch, want úw dagelijkse bedrijfsvoering staat voorop. Daarom mag u zeven dagen per week, 24 uur per dag een beroep op ons doen. Zo kunt u eventueel buiten de reguliere werktijden de gewenste werkzaamheden laten verrichten. Of, als u dat wilt, à la minute een noodingreep laten uitvoeren.

Wie, wat, waar?

VET is René & Peter. Vakbroeders in de meest letterlijke zin van het woord. Want het vak is wat ons boeit en de familieband wat ons bindt. Een hechte onderlinge relatie, waarin we op elkaar kunnen bouwen. Een van jongs af aan op elkaar ingespeeld team, waarbij we weten wat we aan elkaar hebben.
Om te weten wat ú aan ons hebt, kunt u direct contact met ons opnemen.